EHBO-kit voor huisdieren

Omdat het welzijn en de veiligheid van ieder huisdier belangrijk is voor ons!

Ontdek nu de EHBO-kit voor huisdieren

Als het op de gezondheid van uw dier aankomt sluiten wij geen compromissen. Hoogwaardig materiaal gecombineerd met kennis en know-how. Dat is onze EHBO-kit voor huisdieren.

Jij houdt zielsveel van jouw huisdier net zoals wij dat doen. Huisdieren zijn deel van het gezin en je zou nooit willen dat hen iets overkomt. Maar het gevaar loert altijd om het hoekje. Als je geluk hebt krijg je hier niet mee te maken maar de mogelijkheden tot verwondingen zijn eindeloos.
Goed voorbereid zijn is de boodschap. Onze EHBO-kit helpt je een heel eind op weg. U kan vertrouwen op duurzame, kwalitatieve materialen en dankzij het instructie e-book en de instructiekaarten die bij de kit worden geleverd leert u de basiskennis om een levensreddende handeling te kunnen uitvoeren.
ontdek onze sterke punten

Zorgvuldig samengesteld

Wij hebben met uiterste zorg de kit samengesteld. Een aantal van onze sterke punten…

Stevige tas

De verpakking is een hardcase EVA-tas. EVA is een zacht, maar heel taai, UV- en weerbestendig, isolerend, licht van gewicht en slijtvast materiaal.

Overzichtelijke indeling

Als je de tas open doet krijg je dankzij de handige en stevige compartimenten, een duidelijk overzicht en kan je alle producten makkelijk bereiken.

Extra plaats voor personalisering

We hebben bewust extra plaats gelaten zodat je jouw EHBO-kit optimaal kan aanpassen aan je dier. Denk aan medicatie tegen diarree/ reisziekte, wondzalf, actieve kool, muilband,…

Sterke, duurzame materialen

We hebben alle onderdelen in de kit zelf uitgekozen. Onze focus ligt altijd op stevig materiaal dat meegaat. Zo hebben we onder andere gekozen voor een stevige schaar en een metalen pincet. Maar ook op andere vlakken hebben we gezocht naar materiaal dat betrouwbaar is in spoedgevallen.

O'Tom tekentwister

Iedereen met een dier heeft vroeg of laat te maken met teken. Daarom hebben wij gekozen voor de beste tekentang op de markt vandaag.

Tourniquet

Dankzij slim gebruik van de aanwezige materialen hebben we ook een tourniquet-systeem kunnen voorzien. De stevige metalen pen dient als stokje waarmee je een verband kan opdraaien tot deze de (slag)ader afsnoert. Vervolgens bind je de pen vast met een ander stukje verband.

Thermometer (enkel premium)

Een dier blijft zelden stilstaan, de flexibele tip zorgt ervoor dat je geen schade kan aanbrengen en verhoogt het comfort voor het dier.
De thermometer geeft een meting binnen 10 seconden. Laten we eerlijk zijn, in een spoedgeval hebt je geen tijd om een halve minuut te wachten op een meting.

Instructieboekje

Bij jouw aankoop van de EHBO-kit krijg je een digitale download van ons instructieboekje. Dit boekje geeft je alle kennis die je nodig hebt om eerste hulp te kunnen toepassen. Er staan ook een aantal veel voorkomende spoedgevallen opgelijst met stap voor stap wat je moet doen.

Weerbestendige instructiekaarten

De weerbestendige instructiekaarten laten visueel en met minimale tekst zien wat er moet gebeuren in een spoedgeval. Deze bieden een relevante samenvatting uit het instructieboekje en dienen dus als geheugensteun. Dit laat een snel en intuïtief gebruik toe.

Getuigenissen

Goed uitgerust, handig verpakt, Zeker een aanrader

Ferona Wink

Geverifieerde eigenaar

Super handig en volledig uitgerust voor je hond. Aan te bevelen

Isabelle

Geverifieerde eigenaar