Werkwijze en tarieven

Online coaching

Regelmatig kom ik mensen tegen die geen behoefte hebben aan een uitgebreide analyse of een heel traject. Ze willen gewoon:

  • antwoord op een aantal vragen waar ze mee zitten.
  • weten of ze zich zorgen moeten maken over een bepaald gedrag.
  • een professionele en onderbouwde mening omdat er teveel tegenovergestelde meningen op hun afkomen.
  • een risico-analyse omdat er een bijtincident is geweest, om in te schatten of ze nog wel verder kunnen met de hond.
  • tips en advies bij speciale gebeurtenissen (vb. kind op komst, nieuwe pup, introduceren van een nieuwe hond aan de aanwezige huidieren, rouw na verlies gezinslid…).

Herken je jezelf in één van deze gevallen? Wel, goed nieuws! Voor al deze gevallen is online coaching vaak voldoende om het probleem op te lossen.

Dat uurtje advies kan veel problemen voorkomen en kan je het juiste pad tonen of bevestigen dat je goed bezig bent. Dat is enorm waardevol en zo blijf je problemen voor.

In sommige gevallen is het toch nodig om een traject op te starten en dieper te graven in alle informatie. Maak je echter geen zorgen, in dat geval krijg je 50% van de online coaching terug in de vorm van een korting op het traject.

Online coaching kan via skype, facetime of whatsapp.

ONLINE COACHING

Sessie van een maximum 1 uur 1-op-1 coaching via skype, whatsapp, facetime of messenger.

60

GEINTERESSEERD?

Maak meteen een afspraak!

Traject gedragsprobleem

Wanneer gaat het over een gedragsprobleem?

Een ‘traject gedragsprobleem’ is voor honden waar er een emotionele oorzaak is voor het gedragsprobleem. Bij deze honden is het probleem dus diepgaander dan enkel een gebrekkige gehoorzaamheid.

Vb.: Als je hond trekt aan de lijn EN uitvalt naar honden of joggers/fietsers/auto’s/… is een ‘traject gedragsprobleem’ voor jou. Als je hond enkel trekt aan de lijn zonder andere achterliggende problemen adviseer ik het opvoedkundig traject.

Hoe gaat zo het traject gedragsprobleem precies in zijn werk?

Je kan steeds een afspraak maken via deze link.

Na het maken van de afspraak, krijg je een bevestigingsmail met daarin een link naar de vragenlijst. Die moet je invullen voor het eerste consult. In die mail ontvang je ook de link naar het artikel ‘hoe haal je het meeste uit een kwispeltherapie’. Dit artikel bereid je voor op een kwispeltherapie.

Bij ons eerste gesprek aan huis, gaan we in op de moeilijkheden die je ondervindt met je hond. Dankzij de vragenlijst, heb ik mij al een beeld kunnen vormen van jouw hond. Met meer gerichte vragen en het observeren van jouw hond(en) tijdens het consult, kunnen we het probleem verder uitdiepen en analyseren.

Eventueel kan het nodig zijn om de hond door een dierenarts te laten onderzoeken alvorens we verder gaan. Soms zijn gedragsproblemen namelijk enkel een symptoom van een onderliggend medisch probleem. Dat moet dan eerst aangepakt worden, voor we verder kunnen werken aan de probleempunten. Ik werk nauw samen met uw dierenarts.

Na het eerste gesprek, krijg je van mij het behandelingsplan en toegang tot de klantenzone. Vanaf dan is communicatie cruciaal om tot een mooi resultaat te komen.. Het is belangrijk om te beseffen dat er vaak geen quick fix is voor een gedragsprobleem. Ik heb jouw inzet en toewijding nodig om een behandeling te doen slagen. Ik kan je enkel de middelen geven, maar jij bent degene die het moet doen. Ongeveer twee weken na het ontvangen van het behandelingsplan maken we een nieuwe afspraak voor het opvolgconsult. Om je verder te begeleiden ben ik tijdens de opvolgperiode makkelijk bereikbaar via email, facebook of whatsapp. Telefonisch ben ik niet altijd even makkelijk te bereiken.

Indien nodig kunnen er uiteraard ook extra trainingsessies plaatsvinden.

GEDRAGSPROBLEEM

Incl. consult, behandelingsplan, toegang tot de klantenzone, opvolgbezoek en 3 maanden opvolging via e-mail, telefoon of Facebook!

€ 250*

TRAININGSSESSIES

Een trainingssessie binnen een traject van maximum 1 uur.

50*

TRAININGSSESSIES PAKKET

5 trainingssessies binnen een traject van maximum een uur per sessie

225*

(*) Prijs exclusief verplaatsingskosten (€ 0,50 /km).

GEINTERESSEERD?

Maak meteen een afspraak!

Opvoedkundig traject

Wanneer een opvoedkundig traject?

Een opvoedkundig traject starten we op als er geen diepgaandere emotionele problemen zijn die het probleemgedrag veroorzaken. Dan moeten we voornamelijk consequent zijn, trainen en herhalen. Ik kan pas met zekerheid zeggen welk traject we volgen nadat ik alle info heb kunnen verzamelen tijdens het intakegesprek.

Hoe gaat zo een opvoedkundig traject precies in zijn werk?

Je kan steeds een afspraak maken via deze link.

Na het maken van de afspraak, krijg je een bevestigingsmail met daarin een link naar de vragenlijst. Die moet je invullen voor het eerste consult. In die mail ontvang je ook de link naar het artikel ‘hoe haal je het meeste uit een kwispeltherapie’. Dit artikel bereid je voor op een kwispeltherapie.

Bij ons eerste gesprek aan huis, gaan we in op de moeilijkheden die je ondervindt met je hond. Dankzij de vragenlijst, heb ik mij al een beeld kunnen vormen van jouw hond. Met meer gerichte vragen en het observeren van jouw hond(en) tijdens het consult, kunnen we het probleem verder uitdiepen en analyseren. Ik kan je, als dat van toepassing is, ook al wat trainingstechnieken laten zien.

Na het eerste gesprek, krijg je van mij het behandelingsplan en toegang tot de klantenzone. Vanaf dan is communicatie cruciaal om tot een mooi resultaat te komen. Het is belangrijk om te beseffen dat er vaak geen quick fix is voor een opvoedkundig probleem. Ik heb jouw inzet en toewijding nodig om een behandeling te doen slagen. Ik kan je enkel de middelen geven, maar jij bent degene die het moet doen. Binnen de twee weken na het ontvangen van het behandelingsplan maken we een nieuwe afspraak voor de eerste training. Dan kan ik je laten zien wat je moet doen en waar je op moet letten. Om je verder te begeleiden ben ik tijdens de opvolgperiode makkelijk bereikbaar via email of facebook of whatsapp. Ik moedig je aan om mij filmpjes te sturen van hoe de training gaat. Zo kan ik bijsturen waar nodig. Telefonisch ben ik niet altijd even makkelijk te bereiken.

Nu heb je al een goede start. Extra trainingsessies zijn uiteraard altijd mogelijk.

OPVOEDKUNDIG PROBLEEM

Incl. consult, behandelingsplan, eerste trainingssessie, toegang tot de klantenzone en 2 maanden opvolging via e-mail, telefoon of Facebook!

195*

TRAININGSSESSIES

Een trainingssessie binnen een traject van maximum 1 uur.

50*

TRAININGSSESSIES PAKKET

5 trainingssessies binnen een traject van maximum een uur per sessie

225*

(*) Prijs exclusief verplaatsingskosten (€ 0,50 /km).

GEINTERESSEERD?

Maak meteen een afspraak!