Werkwijze

Je kan steeds een afspraak maken via deze link.

Bij ons eerste gesprek aan huis, gaan we in op de moeilijkheden die je ondervindt met je hond. Dankzij de vragenlijst die je op voorhand hebt ingevuld, heb ik mij al een beeld kunnen vormen van jouw hond. Met meer gerichte vragen en het observeren van jouw hond(en) tijdens het consult, kunnen we het probleem verder uitdiepen en analyseren.

Eventueel kan het nodig zijn om de hond door een dierenarts te laten onderzoeken alvorens we verder gaan. Soms zijn gedragsproblemen namelijk enkel een symptoom van een onderliggend medisch probleem. Dat moet dan eerst aangepakt worden, voor we verder kunnen werken aan de probleempunten. Ik werk nauw samen met uw dierenarts zodat we beide voldoende weten om jouw hond vooruit te helpen.

Na het eerste gesprek, krijg je van mij het behandelingsplan en toegang tot de klantenzone. Vanaf dat punt is communicatie cruciaal om efficiënt en doeltreffend tot een eindresultaat te komen. Het is belangrijk om te beseffen dat er vaak geen quick fix is voor een gedragsprobleem. Ik heb jouw inzet en toewijding nodig om een behandeling te doen slagen. Ik kan je enkel de middelen geven, maar jij bent degene die het moet doen. Ongeveer twee weken na het ontvangen van het behandelingsplan maken we een nieuwe afspraak voor het opvolgconsult. Om je verder te begeleiden ben ik tijdens de opvolgperiode makkelijk bereikbaar via email of facebook. Telefonisch ben ik niet altijd even makkelijk te bereiken.

Indien nodig kunnen er ook extra trainingsessies plaatsvinden.

GEINTERESSEERD?

Klik door naar de tarieven of maak meteen een afspraak!

Tarieven

.grecaptcha-badge { opacity:0 !important; }