Voor de podcast recht voor de rAAP ben ik gevraagd om een aflevering te doen over dominantie bij honden. Deze podcast wordt geproduceerd door AAP vzw, een schitterend initiatief dat de relatie tussen mens en dier centraal plaatst.

Ik ben erg trots op het resultaat en raad je dus ook van harte aan de aflevering te beluisteren. Dat kan via deze link.

Veel luisterplezier!

Claim nu jouw COUPON!10% korting

Op het HELE winkelmandje (behalve items die al zijn afgeprijsd)

Couponcode:  KWISPEL2021
(je kan deze invoeren in het winkelmandje)

en blijf op de hoogte van promo's, webinars, etc.

Voeg je bij een groeiende lijst van hondenliefhebbers. Elke maand krijg je als eerste toegang tot mijn nieuwste blogartikel. Ik hou je ook op de hoogte over webinars, nieuwe producten, promoties, evenementen, etc.

Bovendien krijg je mijn 14 beste trainingstips als eerste in je mailbox!