18 maart 2018 … de laatste keer dat ik een blog heb gepubliceerd. Daarvoor slechts sporadisch, een verre herinnering van de regelmaat waarmee ik postte in 2016. Maandenlang heb ik uitgekeken naar deze dag, de dag waarop ik terug kan bloggen.

 

Vraag je je af wat ik heb uitgespookt? Lees dan zeker verder. Enkel geïnteresseerd in de toekomst? Klik dan hier.

 

Ik heb niet stilgezeten in tussentijd. Ik heb…. een huis gebouwd!

Vanaf het begin was het al duidelijk dat dit één van de grootste projecten van mijn leven zou worden. Niet alleen gingen we bouwen in Vlaanderen, met zijn schijnbaar eindeloze lijst van regeltjes, we gingen ook veel zelf doen. Volgens mij de enige manier waarop je de dag van vandaag nog betaalbaar kan bouwen. Gelukkig is mijn vriendin haar familie enorm handig en compenseer ik mijn onhandigheid met gedrevenheid en leergierigheid.

Al snel werd duidelijk dat ik mijn professionele activiteiten serieus moest terugschroeven. Al mijn tijd werd opgeslorpt door het gigantisch, schijnbaar onverzadigbaar, monster ‘de werf’. De blog moest eraan geloven en het aantal consulten werd op een laag pitje gezet. Voor webinars en facebook live was er geen tijd meer. Lezingen werden ook teruggedraaid naar een minimum.
Jammer maar een noodzakelijk kwaad.

Nu, 23 maanden na de start van onze bouw, kan ik met veel vreugde mijn professioneel leven verderzetten. Bouwen is niet het enige dat ik heb gedaan. Mijn vriendin is mijn verloofde geworden op 13 april 2018.

Daar blijft het trouwens niet bij want wij wachten vol ongeduld om ons klein wondertje te verwelkomen begin juni van dit jaar.

2019 is een jaar vol verandering. De verhuis, de baby,… Maar niet enkel privé. Ik heb tijdens de bouw veel tijd gehad om na te denken over mijn beroep en mijn toekomst. Mijn hoofd bubbelt van ideeën en ik kan niet wachten om mij terug op mijn passie te smijten. Hondenwereld….i’m baaaaaaaaaack

Dus wat brengt de toekomst? Je kan je terug verwachten aan één blogpost per maand.
De nieuwsbrief zal je op de hoogte houden over artikels, evenementen, webinars, kortingen in de webshop, etc. Schrijf je dus zeker in via deze link.
Hou ook mijn facebook in de gaten op fb.com/hondengedragstherapie want ik ga ook daar de boel een beetje verfrissen.
Daarnaast maken twee projecten hun opwachting dit jaar. Wanneer de tijd rijp is, zal ik hier met plezier over vertellen.

Ik wil jullie enorm hard bedanken voor de blijvende steun. Tot binnenkort!