Wat doen we?

Gaat u op vakantie maar kan de hond niet mee? Wilt u uw hond ook op vakantie sturen? Dat kan!

Wij zijn een jong koppel met een passie voor dieren. Veerle is leerkracht dierenzorg aan de Tuinbouwschool te Sint-Truiden. Sedrick is dierenartsassistent bij dierenkliniek Sanimalia en hondengedragsdeskundige in bijberoep. Ik hoop dat u al merkt dat dit een winnende combinatie is, als het aankomt op het verzorgen van uw hond.

In tegenstelling tot een klassiek hondenpension nemen wij de hond op in ons gezin. Hij mag dus lekker op vakantie in een huiselijke omgeving.
Wij spelen ermee in de tuin, knuffelen hem zo vaak als hij wil, gaan er af en toe mee wandelen… Hij mag vrij rondlopen in huis als we aanwezig zijn. We behandelen hem alsof het ons eigen hond zou zijn. Uw kwispelaar zal niets tekort komen.

Dankzij ons kleinschalig concept kunnen wij ervoor zorgen dat uw hond de aandacht en het sociaal contact krijgt dat hij nodig heeft. Wij passen ons aan op de individuele hond.

Wil hij spelen en balletjes apporteren of wil hij languit aan onze voeten liggen terwijl hij wordt gestreeld? Maakt niet uit, alles kan. Alles wordt aangepast aan de behoeften van de hond zodat ook uw hond zorgeloos op vakantie kan.

Als u foto’s wilt bewonderen van onze kwispelaars of op de hoogte wilt blijven, volg dan onze facebookpagina!

 

Nu reserveren

0473 766 804 (Veerle)

0498 610 652 (Sedrick)

Of stuur ons een email:

6 + 7 =